Alla inlägg under juli 2009

Av Viktoria - 22 juli 2009 18:58

Från 10.30 till hur länge som helst känns det som var jag och Jules på sjukhuset. jag vaknade 6 på morgonen (nervös? Icke) Jag och Julia fnissade som om vi rökt på hela tiden, hon ville gärna ha någon sjukdom, förmodligen eftersom att jag sa att hon kunde kryssa nej på allt... T.ex hjärtsjukdom, vem vet, liksom? hade inte jag varit där, tror jag att hon kryssat; JA!!! på allt för säkerhets skull!

  Jules var jätteduktig och kunde klä av sig själv, men sedan kunde hon inte klä på sig sjukhuskläderna, tur att hon hade mamma med sig som kunde hjälpa till, fast jag fixade, det inte heller, till mitt försvar vill jag säga att nästan alla snören på omlottrocken var borta och Julia ville inte att det skulle vara knöligt, dessutom är det JÄVLIGT SVÅRT att knyta när man skrattar så att man håller på att kissa på sig, fast hade jag gjort det hade jag skyllt på min dotter och sagt att -Hon är väldigt, väldigt nervös!

Tillslut kom sjuksköterskan och undrade om vi inte var klara, doktorn väntade nämligen, hon lät inte som en "happy camper". Just ja fanns ju instruktion också... Strumporna var snygga. Julia blev glad när hon fått smärtstillande och lugnande. Efter op. ville hon bara sova, jag hade tråkigt och var trött...


Av Viktoria - 21 juli 2009 10:22

Reste från Prästmon till Sundsvall med en timmes stopp i H-sand för att hämta filmer jag köpt.

Anlände S-vall strax efter 3, fyllde på telefonen och gick sedan med raska steg utefter sjögatan för att komma till ett älsklingsställe Sea Street Sushi Bar! Skuttade sedan vidare in mot stan med en 11-bitars till mig och en veg. till Jules, och ryggsäcken full med filmer, svårt att få till en bättre dag, men det går, och jag vet hur! Ergo, in på Systembolaget (också älsklingsställe) för 2 flaskor Dunavar ā 69 kr.

  Julias vän Tobias ska komma och se Sweeney Todd med oss, så vi börjar med min mest älskade film genom åren Much Ado About Nothing, fast min har norskt omslag så den heter; Stor Stohei For Ingenting (how hilarious) hela filmen rör mig till tårar den är så obeskriveligt, överjordiskt vacker. Här insåg jag även det bästa med att skaffa barn tidigt, jag kunde verkligen dela filmen med min dotter, det blev mycket pause & rewind för analys och beundran av små detaljer.

  Sweeney Todd, hrm, inte en av Burtons bästa filmer, sevärd, självklart (J. Depp är ju med) för att den är så befriad från mainstream puplikfriande. Största felet som jag ser det är att Alan Rickman inte fungerar som bov! The man with the sexiest voice in the world can´t be a villain!



Av Viktoria - 20 juli 2009 20:30

Vilket blir lätt med Family Guy i bakgrunden.

Ok, this it! Jag oroar mig vansinnigt mycket för mina barn, trots att jag ständigt ironiserar över det. Jag vet också att vissa tycker att det är skitjobbigt ibland, att jag nästan aldrig kan vara allvarlig. Är jag orolig nu? Jepp särskilt för det äldsta barnet som varit på sjukhus och ska tillbaka på "kosmetisk rekonstruktionkirurgi". Nu snackar vi tuffa lilla tjejen som inte tillbringat en dag på sjukhus sedan jag tog hem henne från BB. (18 år i oktober) Plötsligt kom livets skörhet och slog en i bakhuvudet med ett basebollträ och jag vet att jag inte ska tänka -What if? Det är idiotiskt, men jag gör ju det iallafall, så när logiken inte fungerar så gömmer vi oss bakom masken av ironi. So sorry...

 Du är jättevacker....



Av Viktoria - 20 juli 2009 10:32

För tillfället är denna suddiga bild av min dotter mindre skrämmande än den verkliga bilden av henne...

Fantastisk människa, slagit sönder halva ansiktet, och möjligen bör jag erkänna att; hade jag varit i S-vall skulle jag slagit sönder andra halvan också. Nu är jag ju inte där, så det nöjet får sparas till en annan gång, eller så besparas det mig totalt, nästa gång hon är full kanske hon inte bara ramlar av cykeln utan blir överkörd också, eller bestämmer sig för att skita i cykeln totalt, för om hon hoppar från Norra berget är hon ju praktiskt taget hemma på Storgatan?

  Det är inte konstigt att jag alltid talar om för folk att inte skaffa barn, det är nämligen det värsta man kan göra... Vill man absolut ha barn, skaffa fadderbarn, det blir oändligt mycket billigare och mer givande i längden!

Av Viktoria - 16 juli 2009 17:10

Har just gjort en dubbel sats lasagne, det var så länge sedan sist. Nu ska jag baka piroger, (låter som den feminina formen av Roger) gå på körgårn´ och eventuellt se en film.

  Jazze blev hämtad av storasyster på moped igår, de skulle ha kommit tillbaka idag men det har åskat och regnat så mycket att Julias pappa knappast släpper i väg dem. Dessutom misstänker jag att han tycker det är trevligare där än här. 

Av Viktoria - 13 juli 2009 10:57

Sonens som ser ut som en riktig macka enligt honom; Bondbröd, ost, rökt skinka och en paprikaring (fantasilös, tycker jag)Min; falurågrut med tonfisk i olja, lite salt och oliver med pimiento!


Av Viktoria - 13 juli 2009 10:24

Gräsklipparen är fortfarande trasig, den startar, spyr ut ett moln av rök och stannar, byns mekaniska universalgeni talade om för mig för några år sedan att den inte är någon skördetröska, detta har jag valt att ignorera, så allt är förmodligen mitt fel och när han kommer hit och kollar på den idag lär jag bli utskälld. Vad ska jag säga då? Möjligen

- Ursäkta så JÄVLA mycket att alla maskiner samt mobiltelefoner, datorer och tv-apparater tycks dö vid blotta anblicken av mig!!! Jag behöver bara kasta en blick på en bil så dör batteriet.

Shit, jag är väldigt upprörd över den där gräsklipparen. Eller över att jag inte kan klara mig själv, jag avskyr att be om hjälp, kan själv, you know! Klarar mig fördjävla bra utan en man, not, tycks det som! Det är väl det jag är upprörd över, att jag inte kan fixa allt själv.

  



Av Viktoria - 12 juli 2009 10:14

Klippte gräset igår, gräsklipparen gick trögt, efter ett tag insåg jag att det kanske var lite motorolja, men vad vet jag? Öppnade oljegrejjen efter att ha låtit gräsklipparen stå plant ett tag och kollade oljestickan, som inte alls var kladdig, deduction= det finns ingen olja i gräsklippardjävulen! Häller i över en L motorolja, chansar på att bil motorolja funkar i gräsklippare, men va´fan vet jag, nada när det gäller maskiner som drivs av motorer. Får gräsklipparsatan att starta och den spyr ut ett moln av rök, sedan stannar den. Olja, rinner lite överallt, möjligt att jag kört sönder oljebehållaren, men åter igen, va´fan vet jag?

 Jo jag vet att jag avskyr maskiner (kompostkvarnen undantagen) och ska det bli en ny gräsklippare blir det en "handjagare"

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<<
Juli 2009 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards