Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Viktoria - 6 februari 2010 23:15

Gjort baconlindade kycklingrullar fyllda med halloumi, oliver, torkade tomater, philadelphiaost (vitlök/örter) och lite creme fraîche. Brynte dem, lade i ugnsfast form, på med grädde och in i ugnen. Klyftpotats smaksatt med vitlök och lite rosmarin och massor med broccoli till alltihop. Jag har en potatis och broccoli period.


Jules imponerade igen, en tugga av kycklingen och hon sade; 'Det är oliver i'.

Hon åt ovanligt duktigt, nästan allt på tallriken.


  Lägger in en gammal bild, det är ungefär samma mat, om man byter ut taglitellen mot klyftpotatis, tomaten mot broccoli, dessutom såg kycklingen inte riktigt lika mycket ut som bajs eftersom den inte var grillad.


Åldern håller på att ta ut sin rätt, jag har sovit större delen av dagen och natten. Det är dock bättre att sova än att vara toktankspridd.


Varför har jag skrivit om hur jag tillagat maten?

'Jo, jag glömmer oftast hur jag gjorde, kycklingrullarna från i somras hade helt annan fyllning, har ingen aning om vad... trist, för jag minns att den var väldigt god!

Av Viktoria - 6 februari 2010 11:28

jag aldrig drömt förut!


In i Härnösand kommer en stor båt, med drogpirater (de hade bandanas på huvudet). Jag är tydligen en av dem som skall ta emot dessa droger. Jag tror att det är för att jag behöver pengar.


I vilket fall är jag en av flera som ska möta upp i hamnen, det är viktigt att båten blir avlastad snabbt. Det är en jättevarm sommardag, in i hamnen kommer drogpiraterna och plötsligt dyker en mindre tullbåt upp efter dem. Den här båtarna ser naturligtvis inte ut som en tullbåt och piratbåten är naturligtvis ingen mer eller mindre osynlig liten fiskebåt. De här båtarna är superflashiga fartvidunder, (tänk Miami Vice)  eldstrid utbryter. Jag och de andra, som var i närheten för att möta upp båten går hemåt, en och en, naturligtvis.


Självklart åker jag dit, riktigt varför vet jag inte, men åker dit, det gör jag!


Nu är jag bekymrad för mitt undermedvetna, det är sjukt, det behöver en läkare. Jag ska försöka fixa det i nästa dröm. Förhoppningsvis har åklagaren bytt jobb till läkare i den drömmen.

Eureka! En del söndagar när jag inte kan sova, ser jag på "Weeds", trots att jag tycker att det är förfärligt dåligt.

Droger är en jävla dödsindustri, inte på någotvis underhållande.




Klassisk Sundsvallspunk från mytomspunna Rasta Hunden (t.ex splittrades inte bandet för att trummisen dog i en överdos. Sist jag hörde var han en väldigt framgångsrik affärsman i Norge) Lite märkligt att så många av Sundsvallpunkarna gick vidare till att bli mycket framgångsrika inom etablissemanget!

Av Viktoria - 6 februari 2010 08:07

men väl ett småfniss!

I dagens ST frågar man några personer om det var bättre förr?

En 17:årig tös svarar så här;

"Nej, det tror jag inte. Det är mer teknik och grejor idag. Jag tror att det var ganska lika, men på olika sätt."

Som grädde på moset, så är hon från H-sand! 


Snöskottningen igår kväll var totalt onödig, det syns överhuvudtaget inte att jag skottat. Sisyfosarbete tydligen.

Botemedlet är fram med fler trädgårdsböcker!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards