Alla inlägg under januari 2010

Av Viktoria - 18 januari 2010 18:21

is to make the acquaintance of a new friend, to read it a second time, is to meet an old one.

Jag älskar mina böcker och längtar efter nya bekanskaper, känns som jag tjatar om Jules, men det är faktiskt väldigt kul att dela böcker med henne. jag hade t.ex aldrig läst Twilightböckerna om inte hon hade börjat prata om hur bra de är. Nu säger Jules att Stephenie Meyers nya bok också är jättebra, så jag ska väl skriva in den på Adlibrislistan.

  Jag läste nyss ut "Our Mutual Friend" av Charles Dickens en av hans bästa böcker, tycker jag. Tyvärr gick det långsamt, jag känner mig stressad, okoncentrerad och utan tålamod. I torsdags började jag på Oliver Twist, läste lite på bussen upp till mor, sedan har jag bara gjort annat. är väl inne i vad jag kallar en bilderboksperiod, då blir det bara bläddrande i foto/trädgårds/konstböcker m.m Ska försöka vara lite snäll med mig själv och tycka att det är ok. Börjar dock oroa mig i vanlig ordning och tro att det är något permanent. Tänk om man kunde stänga av oroscentret i hjärnan, det skulle vara skönt...

 

Av Viktoria - 18 januari 2010 10:45

TÅ står för Tidningen Ångermanland. Den är ett stilistiskt under, i dagens upplaga kan man läsa bl.a   att "en person greps på söndagen i Härnösand för grov kvinnofridskränkning." Inget konstigt med det, "Mannen hade misshandlat sin kvinna och hämtades in för förhör" Vaddå sin? Jag vänder mig emot att man skall beskriva en kvinna som ägodel, hade man skrivit sin fru/sambo/tjej hade det varit helt ok.

  Finns det förresten mansfridskränkning? En snabb googling senare, vet jag att det gör det inte. Däremot finns det fridskränkning som man kan bli dömd för, verkar som att samma lag har 2 olika namn, varför kan man undra?

  Jag är riktig fröken motvalls och vill ha en man som kan kvinnofridskränka mig så att jag kan få hävda att han ska bli dömd för fridskränkning. Det är ungfär som på den tiden det fanns allmän värnplikt i Sverige och då använde man uppenbarligen ordet allmän i betydelsen av  "alla män" och inte alla. Sånt gör mig förbannad, hade jag haft lite mer ork så hade jag nog ansökt om att få göra värnplikt så att jag hade kunnat totalvägra. Gå över ån efter vatten? Nej jag tycker inte det...  




Av Viktoria - 17 januari 2010 22:44

ZUPERKVINNA i mitt liv, hon ser ut så här...

 

  

det här är vad hon gör

  bland annat


Jag skulle väldigt gärna vilja veta hur hon hinner, hur hon orkar?

När man ringer, spelar hon dator/gitarr, gör en låt, sjunger, tittar på tv, läser, umgås med vänner eller lägger pussel. Hon påstår ibland att hon pluggar, men när? Samtidigt som hon ser varenda tv-serie?


Som jag ser det finns det två alternativ, hon är en  

VAMPYR


 

eller så använder hon sig av maffialiknande metoder för att tvinga folk att plugga åt henne.

Hur hon än gör så

rockar hon fan fett på det...

Av Viktoria - 17 januari 2010 21:46

lite grinig. Jag har städat ett av mors källarförråd, jag har gjort lasagne och en gryta, jag har fyllt fågelmataren, hängt upp talgbollar samt en svålbit. Jazz och jag har åkt skidor (elljusspåret) och vintervärlden är alldeles, alldeles underbar.


Så varför så grinig?

1. Jag saknar en kamera, någon annan har en "för mycket" visste jag vem du var skulle jag hänga upp dig i närmsta träd och använda dig som Pínata.

2. Den stränga kylan har gjort att jag vinterkliar över hela kroppen tidigare än vanligt. Jag badar i olivolja, jag gör olivoljeinpackningar i håret och det hjälper bara ca ett dygn, sedan är kliet tillbaka. Mitt känsliga vänsteröga gillar inte kylan, tårarna rinner, känns inte skönt.

3. Avsaknaden av kamera gör att Jules födelsedagspresent inte är dokumenterad, familjens nya kelgrisar finns inte på bild. Jag skulle visserligen kunna fota dem med den gamla dåliga kameran eller telefonen, men jag vill ha bra bilder. Bíbí och Poppy Popper ni är älskade iallafall, fast ingen tar kort på er.


Nu har jag suttit och skämts ett tag för att jag är sur&grinig och därför gjort desperata försök att komma på något som är bra...

Jules, jag har snott dina gamla svarta Converse som du inte kan ha längre för de är storlek 3 1/2. HAHAHA och mer HAHAHA jag har haft samma skridskor sedan jag gick i 6:e klass! Jag är så jävla billig i skodrift!        Wilma med maken Lucifer i den äkta sängen.   Luce och Jules

Av Viktoria - 17 januari 2010 14:59

Har snott bilder av Jules idag, en mors rättighet ni vet.


    Jazz med Wilma och Freja i Jules säng

   

Min son är söt som socker

 

Jazz som jätte

 

Jules som jätte, mina barn leker så fint ihop              AFA-syskonen, jag är mycket stolt över att ha slutat blanda ihop AFA och FRA nu.      

Av Viktoria - 16 januari 2010 18:50

men väl surströmmings. Jag är så jäkla mätt att jag mår illa, det är synd om mig.  

Av Viktoria - 16 januari 2010 14:10

Har du tråkigt? Längtar du efter att bli förbluffad?


http://en.akinator.com


Bered dig på att bli besatt, hela min familj har blivit det iallafall.


Är du en dum och elak människa? Struntar du i dina medmänniskor? Nu kan du göra din botgöring online, och lära dig något också om du inte är helt dum i huvudet. (mina x göre sig icke besvär alltså)


http://www.freerice.com


Av Viktoria - 15 januari 2010 10:24

Ewa och Sandra ni är så gulliga!


Min dator är forfarande på semester, det är lite trist. För att fördriva tiden har jag skaffat mig en 25-årig älskare, vilket jag är löjligt stolt över. Alltså inte att jag har en älskare, men att han är 25. WOW, jag tar bara fler och fler ytlighetspoäng ju äldre jag blir... Undrar om jag ska göra mig av med honom när han fyller 26?

Anyhow, my Persian prince har vackra ögon, är klok, charmerande och artig, ett kap helt enkelt, dessutom har jag känt honom i fem år. Oj glömde nästan det viktigaste, han är en fantastisk älskare.

Nu tänker vissa, jaja... Tant med uppehållstillstånd skrivet i pannan, fan va' lurad hon är! Sorry, han är svensk medborgare.


Tv blir det väldigt mycket i saknaden efter datorn. Jag ser rätt ofta 2 and a half men i brist på annat. Parallelerna mellan mig och Charley är slående.

Är detta en åldersfråga?

Varför ser min ålderskris så manlig ut?

Kan kvinnor ålderskrisa eller förväntas vi vara för upptagna av/i hemmet för att hinna med det?


Happy Happy Joy Joy


(förutom när jag blir grinfärdig över att jag fyller 50 om 11 år)


Lot's of love Vicky the master worrier...


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards