Alla inlägg under juli 2010

Av Viktoria - 16 juli 2010 06:52

utanför COOP igår. Den sa något om att 7 av 7 svenskar som är otrogna på semestern använder Comviq (ska kolla bättre senare idag)

Bra att man är förvarnad om man träffar någon som ringer med Comviq, jag ska börja fråga...


EDIT:


7 av 7 svenskar som är otrogna på semestern ringer billigare med COMVIQ.

Av Viktoria - 14 juli 2010 17:45

STÄNG AV VÄRMEN!


Jag har gjort veg. Sushi. Kändes som att det skulle gå att äta i värmen, nu känns det inte så. Det var värmens fel, att det sesamfrön överallt! Det är värmens fel att jag, när jag skär upp norirullarna, blir bestört över att det är en massa paprikafrön, där.Till ögonen faller på burken jag har fyllt med sesamfrön, just ja. Jag hade ju använt dem, inte bara kastat dem runt köket.


 

Av Viktoria - 14 juli 2010 10:54

sköna stränder och spioneri. Jo jag spionerade, företagshemligheter. Träffade Ringo Starr på en hotellrestaurang.


Försöker klura ut varför man ska vara vaken, när det är så mycket roligare att sova?  

Av Viktoria - 13 juli 2010 11:08

familj som jag är så glad för. Jules pappa och hans familj, ni är ljuvliga! Snällare människor får man leta efter. Ni har aldrig behövt bry er om Jazz, men ni har gjort det från början. Ni har brytt er mycket mer än "styvfamiljen" han fick när han var 2 och ett 1/2. Ni gör det som borde vara självklart för alla människor; att älska barn! Det finns inga ord för att beskriva hur jag uppskattar er, men jag gör det, så otroligt mycket! Massor, massor av kärlek till er!

Av Viktoria - 13 juli 2010 06:59

I Pelle Molins ord


"Detta är Ådalen, sannerligen det fagraste land! Allt detta är min Ådal, mitt sagoskrin, min kärlek och min skräck, ty hur man längtar över bergen , håller det fast som en mara."      


 

Alla foton från Styresholm

Av Viktoria - 12 juli 2010 14:57

om anlednigen till att jag inte uppdaterat.

Jag hade tänkt fortsätta med hur det var att spendera 6 veckor på psyket, men jag kommer inte ihåg särskilt mycket.


Jag gick med på att få ECT, vilket "ska vara" ett mirakelmedel. Det var det inte för mig, jag tappade bara närminnet ordentligt. Tex. besökte Jules mig ofta, jag kommer ihåg EN gång. ECTbehandlingarna blev inte så många som det var tänkt. Jag vill dock inte fördöma dessa behandlingar, de hade fantastiska resultat på vissa, jag var bara inte en av dem. Frånvaron av resultat tror jag var anledningen till att de slutade, jag är helt säker på att vi talade om detta. Det är dock inget jag riktigt kan komma ihåg.


Människorna jag träffade där var till ca 95% underbara (nu har jag räknat ihop personal och intagna). Ett ställe där alla (intagna) är så sköra, gör att det är en väldigt omtänksam och kärleksfull omgivning.


Förmodligen är det sorgligt att jag trivdes så bra. Det är nog förfärligt sorgligt att det var första gången i mitt liv jag kände mig omtyckt och värdefull. Det är nog förfärligt sorgligt att jag kunnat stanna där, om mina barn inte slet i mitt hjärta.

Det enda jag kan tänka, är att jag lever i en miserabel värld, när psyket känns som en bättre plats att vara på.  




Av Viktoria - 12 juli 2010 08:23

Blixt och dunder igår kväll. (wow SMHI) Nu på morgonen när jag öppnade balkongdörren var luften sval och klar, eller vad man ska kalla det. Drömde riktigt ordenligt inatt. Det var inte särskilt trevliga drömmar, men de betyder ju ändock att djupsömnen fungerade som den skulle inatt.


Idag blir det roligheter som handling, kolla Jazz knä och boka tvättid. Jag ska nog vara glad att jag kan utföra sådana vardagliga saker. (se vad en god natts sömn kan göra för humöret!)


Blä för dåligt humör, säger Wilma!


Av Viktoria - 11 juli 2010 19:29

om det inte är i lag förbjudet att ha så tråkigt som jag har det? Är det inte det, så borde det vara det.


Dagen har varit spännande i så motto, att jag fått en liten sticka i pekfingret. Den var som sagt liten och kändes inte alls förrän jag försökte få ut den. Den kändes inte särskilt mycket då heller. Det blev inget blodbad, ingen amputation och jag tror inte att det blir någon blodförgiftning heller.


Dagens undring; VAR kom stickan ifrån?


Alltid undring; Vem fan är det som fyller köksskåpen med urdiskade glas- och plastburkar?


Jaha, nu blev det just mer spännande. (Var det någon som sade; man ska vara försiktig med det man önskar?) Jazz kom just hem med skrubbsår på knä, fot och armbågar. Det på knäet är en RIKTIG skönhet, vet inte om jag någonsin sett ett så imponerande skrubbsår. Avsluta dagen med att leka doktor hade jag kunnat vara utan...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards