Alla inlägg under augusti 2010

Av Viktoria - 17 augusti 2010 11:07

på att kylskåpsgubben ska komma. Det var länge sedan jag längtade efter en man så mycket!


Funderar på vad jag ska roa mig med under tiden, Wilma roar sig med att gnaga på ett märgben. Skitbra, för henne, men de luktar ju så jäkla äckligt!


Lyssnar på Kapten Röd, alltid bra!


Jules har åkt på sightseeing genom Sverige, nu är hon visst i Gbg. sveriges framsida eller framstjärt som jag läste för ett tag sedan. Framstjärt är ju ett fånigt ord, men eftersom jag och Jules med flera, ser sådana ord som positiva, så måste ju Gbg. vara bäst i Sverige. (Shit, vad har jag nu kommit in på?) Ser man på Sverige och Finland så är ju Göteborg fortfarande sveriges framsida, fast, på det manliga viset då...




Av Viktoria - 16 augusti 2010 20:30

"The Boat That Rocked" and it rocked! Åtminstone för mig som älskar musiken från 60-talet. Skådespelarna är fantastiska och hela storyn är skön, dessutom tåras ögonen på slutet.


Bra film, end of story!


Av Viktoria - 16 augusti 2010 10:03

höst i luften idag. Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka och tänka om det.


Jag älskar hösten, förutom när regnet är iskallt och isar i märg och ben.  Älskar den klara luften, färgerna och mörkret som kommer allt mer smygande. Det är tid för te och tända ljus, krypa i hop i soffan och lyssna till höststormarna.


Jag älskar hösten, förutom att den kommer med budskap om vintern...      

Av Viktoria - 15 augusti 2010 18:56

så där så att det känns i hjärtat. Två dygn och 5 timmar, är visst det mesta mitt modershjärta tål. Nu ser vi på Amazing Race och chattar på Facebook.


Lillhjärtat har det inte så illa, han hittade 11 kronor, när han städade mormors bil, vilket han naturligtvis fick betalt för. Inatt spelade han tv-spel med mammas hyresgäst till kl. 1 och spöade grundligt skiten ur Brynäs låter det som!

Av Viktoria - 15 augusti 2010 14:18

bästa vän som ligger hopkrupen på en stol brevid mig!


Wilma!   Hon fyllde 7 år den 6/5 och kan som synes posera perfekt!


  Att hoppa upp på saker när hon blir tillsagd är inga problem!   Wilma är gift med Lucifer, Jules katt, iallafall påstår min son det. Här ser vi det lyckliga paret dela den äktenskapliga sängen.   Wilma räcker ut tungan åt hanhundar, hon gillar dem inte ens när hon löper, Jules och jag tror att hon är lesbisk. Kanske accepterar hon Lucifer bara för att han är yngre, katt och kastrerad?


Hon hoppar upp på vad som helst när hon blir tillsagd!



 

Grym på klä ut sig till Professor Sybil Trelawney!




Hon har ett fantastiskt minne, glömmer ingenting tillskillnad från mig som lägger ifrån mig koppel överallt och får improvisera med nyckelband och annat.


  NEEEJ, upptäckta!     


Lucifer tittar undrande på Wilma och undrar vad de ska göra?


 

Om Lucifer är äkta maken så är Freja flickvännen!


  Wilma chillar, hon har två lägen, av och på som de flesta Jack Russel Terriers.

Utan en fast och konsekvent hand samt massor av aktivering kan de bli riktigt förfärliga!

Får de ta ledningen gör de, det i ett nafs, jag har medvetet tränat henne att följa mig, det är hon som ska ha koll på vart jag är inte tvärtom. Jag kan också ta hennes märgben utan att hon protesterar.


Nu vid sju års ålder kan jag äntligen lämna henne utanför affärer, mina barn har kunnat göra det hur länge som helst.


Världen skulle se bättre ut om alla var lika ärliga, kärleksfulla och trofasta som Wilma!

Av Viktoria - 15 augusti 2010 12:00

sonen till mormor. Att ha en ständigt uthungrad tonåring i ett hem utan fungerande kylskåp är en omöjlighet. Sedan dess har jag och Wilma bara skrotat runt och njutit av det underbara vädret! Jag skäms nästan för hur mycket jag älskar att vara ensam och slippa barnansvar, det var länge sedan sist.


Imorgon kommer de från Maskinservice för att titta till mitt kylskåp och då blir det snart utbytt, jag längtar!

Av Viktoria - 13 augusti 2010 20:31

drömde jag om min far.


Vi var i Härnösand och åkte i den hans gamla volvo 240 som han hade tills jag var 12 år. Jag väljer att säga hans, för min mor fick aldrig köra. Ni  vet, kvinnor kan inte köra bil. När vi åkte till Öland på somrarna, vilade/sov han ett tag på någon parkering, för gudarna

 förbjude att mor körde.


I drömmen ville jag att han skulle parkera vid domkyrkan (det är gratis parkering där) han vägrade den var för trång (han var inte särskilt bra på att köra bil). Han tyckte det var en olämplig parkeringsplats, så han parkerade efter vägen. Jag blev lite orolig att han skulle få en parkeringsböter, men det var omöjligt ansåg han för parkeringsplatsen ifråga var ju omöjlig.


Han hade svart kostym, vit skjorta och svart slips (tänk Vincent Vega/ Pulp Fiction) och hans hår var svart. Vi gick arm i arm för jag skulle visa honom Härnösand, vilket är löjligt för han, arbetat här ibland.


Iallafall fick det svarta håret mig att inse att han var död, för han var gråhårig när han dog, Jag frågade hur det var att vara död han svarade

'Det är mörkt, ingenting, man finns inte' mitt svar på det var: ' det är inte så, det är bara vad du tror.


Av Viktoria - 13 augusti 2010 15:54

Polsk Zchlager än SEX-NOLL-TVÅ  och den är så sann!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards