Alla inlägg under augusti 2010

Av Viktoria - 28 augusti 2010 16:55

"The Queen" med en som vanligt enastående Helen Mirren, precis lika enastående som i "Elisabeth I".


Undrar vad den kommer att bringa för sjuka drömmar inatt?

Av Viktoria - 28 augusti 2010 10:05

Janne "Loffe" Carlsson! Jag kallar honom stalker för, sist så söp han mig dyngfull.

Det gjorde han inte inatt, han kanske lärde sig från "sistens" att inte hålla mitt whiskeyglas konstant påfyllt.


Istället fick vi barn, en son. Det var en väldigt märklig händelse, för jag var aldrig gravid. Eller så var jag det utan att veta om det och det var därför han inte bjöd på dricka?


Förlossningen var ännu märkligare! Det var en säng där det låg, en alldeles grå alienaktig människa. Jag, Loffe och två läkare var där. Jag vet inte riktigt varför, men jag lyfte bort huvudet och där låg en liten pojkbäbis.


Förmodligen tappade jag bort sonen, för sedan när jag var utomlands var han inte med. Jag vet inte riktigt var vi var, ett ställe dit det åker en massa turister med pengar som lokalbefolkningen inte fick ta del av. Jag visste nästan, nästan var jag var och tänkte att jag måste googla på det när jag vaknar.


Loffe hade en jättelik yacht i hamnen men vi hälsade bara, jag gick omkring inne i stan endast iklädd ett badlakan och kunde inte hitta någonstans att klä på mig, det var ju folk överallt.


Drömmen slutar med att jag och Kenneth Branagh halvligger på en soffa på en restaurang, äter isglass (inte särskilt god) och diskuterar Shakespeare (på engelska). Han iförd en stålmannendräkt och jag med mer normala kläder...


Loffe, varför??? Jag förstår inte, vart kommer det ifrån?


Sista delen kan jag förstå bara bra saker i den, fast stålmannendräkten var lite märklig. I mina ögon är Kenneth Branagh en superhjälte utan att behöva vara övertydlig!



Av Viktoria - 27 augusti 2010 10:16

så som dig själv!


Min tolkning är att det innebär att sträcka ut sin hand till en människa i nöd, att lyssna, att finnas och naturligtvis visa kärlek. Det innebär mycket mer än så, det innebär omtanke och vänlighet i de mest trivialt vardagliga saker.


Jag citerar; Antje Jackelén biskop i Lund

 

"Till kristendomens pelare hör kärlek till nästan oavsett bakgrund, ja till och med kärlek till fienden."

 

När då en jourhavande präst lägger på i ett samtal med en medmänniska i kris, är det något som är väldigt fel. När en representant för den svenska kyrkan finner det omöjligt att hjälpa och stödja en människa i kris för att det är en MAN vars MAN varit otrogen, då är det kapitalfel! Det är dubbelt så kränkande när det är en präst som inte kan sträcka ut sin hand.


När "Tomas" säger att;


"Den här prästen borde verkligen byta jobb"

 

Så har han alldeles rätt!


http://www.expressen.se/nyheter/1.2112052/prasten-la-pa-mitt-i-tomas-nodsamtal


 

Av Viktoria - 25 augusti 2010 13:57

Våfflan 6  år. Gatukorsning, mellan Labrador och Schäfer, Rottweiler ryktas det också om, samt några raser till.


Denna mycket rara och charmiga fröken kom till sina nya ägare i slutet av maj och då var hon i riktigt dåligt skick. Att gå en km var nästan mer än vad hon klarade av. Nu när hon simmat och promenerat hela sommaren, så har hon gått ner 8 KILO!


Det finns alldeles för många människor som inte bör ha hund. Just nu kan man köpa valpar av jaktras för 2000 kronor som innehåller 6 olika blandnigar. På en av bilderna håller en man upp en av valparna i vad ser ut som ett sjul, så de är förmodligen inte socialiserade heller.


Tröttsamt!

Av Viktoria - 23 augusti 2010 06:40

natt! Arrgh, jag har sovit så dåligt, med täcke var det för varmt, utan för kallt. Vaknade kl 5 av iskalla fötter. Jag hade vänt på täcket, sedan kunde jag inte somna om!


Jag har lagt bort mobilen och kan inte hitta den...


Positivt är att jag fortfarande är förälskad i mitt nya kylskåp, ska handla idag och fylla det ordentligt!


Jazz är glad för att börja skolan, det är skönt. Förstår fortfarande inte hur jag kunnat få sådana skolälskande barn???


Fångarna på fortet ikväll, tror inte att jag vet vilka hälften av deltagarna är, inte heller fattar jag vad Tomas Bodström ska göra där, tänk om han löjlar ut sig totalt?



Av Viktoria - 22 augusti 2010 18:14

utsatt för häxjakt från Expressens sida. Denna häxjakt ska bero på att han för fram obehaliga "sanningar". Han påstår att barn inte far illa av "intergenerationellt" sex.

De tar inte skada alls. Detta anser han sig bevisa i sin egen forskning.Han likställer incest med andra föräldramaktsituationer, t.ex dop, där barnet inte är tillfrågat.


Hans forskning är intressant, där förklarar han att fler män än kvinnor utsätts för våld i förhållanden. Att kvinnor utsätts för dödligt våld tar han överhuvudtaget inte upp.


Trafficking är inget problem, siffrorna ör överdrivna. Kvinnor har en naturlig fallenhet för prostitution och allt är feministernas fel. Så fortsätter han sida upp och sida ner på ett i mitt tycke osamanhängande sätt när han hela hoppar tiden hoppar mellan ämnena.


Jag tycker att han verkar totalt vansinning och det är skrämmande att han arbetar som mellanstadielärare!

Av Viktoria - 22 augusti 2010 16:21

i mitt nya kylskåp! Det är så vackert, ibland kan jag inte hålla mig, utan måste öppna och titta in!


Saknar ma petit Julie som är "On the Road" och försörjer sig som gatumusikant. Jag brukar aldrig önska att jag var yngre, men nu är jag faktiskt lite avundsjuk på henne!


Rädd för att ta kort imorgon, jag avskyr att bli fotograferad.


Önskar att vägbygget i Härnösand var klart snart, måste gå omvägar hela tiden för att komma dit man ska.




Av Viktoria - 22 augusti 2010 09:15

för Jazz, så den här är för dig!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards