Alla inlägg den 23 september 2009

Av Viktoria - 23 september 2009 16:32

Jag har känt att jag är på väg ner i någon vecka. Jag försöker att inte låtsas om det. Jag har ingen ork, vill inte göra någonting. Jag vet inte om det har med doseringen av mina mediciner att göra.  Det kanske är någon form av biverkning eftersom doseringen nyligen ändrats, jag vet inte om det är en "naturlig" svacka. Jag vill bara slippa vara här för jag orkar inte.

   Blodet har förbytts till bly, jag orkar inte läsa som jag brukar. Innebörden av allt blir dimmig, jag kan inte komma nära den. Jag är i stadiet när jag inte ens orkar låtsas vara glad eller försöka vara rolig. Clownmasken har tappat formen och passar mig inte just nu. Jag finner det en plåga, att inte kunna dölja mig bakom den, jag lider av att vara naken.

   Släpar mig ur sängen, släpar mig ut med Wilma, kadavertung är jag, men jag ringde faktiskt min samtalsterapeut och berättade hur jag kände idag. Orkade skulle jag vara glad över det för det är ett STORT framsteg.

   Nu ska jag släpa mig in i köket och fixa något att äta till Jazz, sedan tillbaka till soffan eller sängen. Och (fult att börja mening med, men mer eller mindre accepterat i modern svenska) just nu hatar jag verkligen min far för att han "smittade" mig med sin jävla bipolaritet. Höll på att skriva att jag önskar att han var död, men det är han ju...


And she used to fall down a lot

That girl was always falling

Again and again

And I used to sometimes try to catch her

But I never even caught her name


Jag önskar att jag kunde fånga mig...

Av Viktoria - 23 september 2009 09:09

nope, inte kex.

  En värdetransportcentral har blivit rånad, med HELIKOPTER!!! Jag kan inte låta bli att bli imponerad.

Förmodligen har människor på ett eller annat sätt kommit till skada av detta även om ingen, vad jag vet, blev fysiskt skadad, det är väldigt illa. Jag tror starkt på 7:e budordet; Du skall icke stjäla, så till vida att du inte svälter och måste stjäla mat (ingen regel utan undantag).

  Kan dock inte komma över själva utförandet av rånet. En helikopter, tänka sig, det är coolt! Min första reaktion var som vid 9/11, misstro, har en hacker tagit sig in och lagt ut detta? Tydligen inte.

  Sedan tar vi lite språkbruk. Enligt Expressen säger stationsbefälet vid söderortspolisen Ulrika Lönngren följande; "Det här är fruktansvärt organiserat." (nu går detta att läsa i Expressen, så vi ska inte lägga allt för stor vikt vid det)

Min direkta tolkning är då att det är illa/dåligt organiserat, vilket det inte var. Definition av fruktansvärd; skrämmande eller värd att frukta eller dålig, avskyvärd. I mina ögon blir då den korrekta meningen; Det här är fruktansvärt VÄL organiserat.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards