Alla inlägg under september 2009

Av Viktoria - 15 september 2009 13:07

och jag tycker att det är kanon och jag tycker att samhället borde se ut så här!  

Av Viktoria - 15 september 2009 12:25

Jag är så trött, så trött. Jag orkar en hel del vissa dagar för att de följande dagarna vara utmattad.

Sömn är oerhört viktigt för att man ska må bra, särskilt för mig som är bipolär. Det innebär att jag ska sova ca 8 timmar per natt, jag ska göra mitt bästa för att sova "normala" tider. Det gör jag inte nu, jag går och lägger mig så ofta jag är trött, typ, hela tiden. Jag får alltså svårt att sova på nätterna, grattis till mig.

  Igår em. var jag jättetrött, sov mellan 16.30 till 18.30 var fortfarande oerhört trött. Vad gör jag då, jo både jag och Jules tar och smäller i oss några koppar kaffe, hon för att det är gott, jag för att jag är trött. Jag är fortfarande jättetrött, blytyngdstrött, men får ju naturligtvis svårt att somna när vi kommer in från nattaWilmapromenaden. Dessutom är kaffe urindrivande, det gör ju inte så mycket på dan, men inatt vaknade jag 3ggr av att vara vansinnigt kissnödig, så ligger man där och tänker att jag somnar nog om och det går över. Har någon människa någonsin varit kissnödig och det gått över? Skulle inte tro det, inte förrän de lättat på trycket iaf.

  Nu har jag sovit hela morgonen istället från 9 till 11, jag vet att jag inte ska/bör göra så, men jag är ju så trött Sedan är det den där ständiga jävla spänningshuvudvärken den gör ju sitt till, ja, till tröttheten alltså.


Jag känner mig som den här nallen jag och Wilma träffade på en promenad....  

Av Viktoria - 14 september 2009 19:46

Jag är så trött och har ont i huvudet, spänningshuvudvärk, så mysigt... Så nu sitter jag och slötittar på Simpsons med Jazz och försöker samla ork till att gå ner för att hämta tvätten.

Sedan ska hunden ut, tror jag ska försöka få något av barnen att sköta den sysslan ikväll, jag har ju trots allt tvättat deras kläder. Vilket innebär ett jäkla springande  upp och ner för 3.5 trappor.

Fast ju mer jag tänker på det, så känns det som att den där kvällspromenaden är en väldigt trevlig avslutning på dagen. Tror jag anmäler mig frilligt iaf. Stjärnorna är så fantastiska i höstmörkret brukar stå och titta upp mot natthimlen tills jag får ont i nacken.

  Tuggar på blomkål doppad i ruccola/blåmögelostdipp, ibland är inte livet så dumt, inte just nu iaf.

Av Viktoria - 14 september 2009 13:22

Jules fick ju en ny påse chips igår. Hon hade lämnat 1/4. Den hittade jag och åt till frukost (bad me). Vid tolv-tiden fick jag ett sms från henne;

"Säg åt Jazze att han inte får äta av mina chips förrän jag kmr hem! Inte du heller o inte Wilma o Freja!"

Bäst jag tar och ersätter de där chipsen.

  När hon läste mitt blogginlägg igår om att hon fått tårar i ögonen för att Jazz hade ätit upp hennes chips, förnekade hon först, sedan erkände hon att det var sant och att hon är horribel när hon vaknar!


Av Viktoria - 14 september 2009 09:22

Är det möjligt?

  Min morgonritual består av kaffe och internet, läser en hel del tidningar och idag hittar jag en sorglig "klassiker" i KVP. http://www.kvp.se/KVP.se/1.1705410/skulle-plagas-till-dods-fasttejpade-i-ror

Någon svagsint idiot, har stoppat ner tre kattungar i 2 rör som går ner i marken. Deras skrik har hörts sedan i onsdags, varför har ingen gjort något förrän igår? Skitsamma nu är de iallafall räddade och omhändertagna av i mina ögon den fantastiska Emma Green http://ronnebyshittekatter.blogg.se/ kolla hennes blogg om du vill veta mer om kattungarna.

  Jag har tagit upp det här förut, katter ska kastreras! Inte bara för att slippa oönskade kullar utan också för att man ska slippa "marskatter". Ska man bedriva avel så ska man göra det på ett ansvarsfullt och genomtänkt sätt.

   Det är klart att olyckor händer, din katt spydde upp p-pillret eller innekatten smet ut. Ta då katten till veterinären, abort är möjlig.

   Åter till dessa små kattungar, Emma Green uppskattar deras ålder till fem veckor, kattungar ska inte lämna kattmamman före 12 veckors ålder, slutsatsen är att inga försök gjorts för att finna nya hem till dem. Har kattmamman dött, kan man försöka finna en kattadoptivmor, man kan ta dem till en veterinär så att de får avsluta sina liv utan plågor.  Vad man inte kan!!!  Är att göra på detta sätt!


Artemis och Lucifer, kastrerade vid 6 månaders ålder hälsar!     

Av Viktoria - 13 september 2009 20:01

Harry Potter, jag har inte börjat läsa om böckerna än, ska vänta tills det blir "riktig" höst. Istället fortsätter jag med Sarah Waters "Tipping the Velvet" som jag verkligen hade glömt hur bra den var.

Vad har nu Harry Potter med detta att göra, kan man fråga sig? Det skall jag förklara, hittade en gammal bild på Wilma som Jazze tog på henne för 4 el. 5 år sedan. Då visste jag inte vem hon såg ut som, men nu vet jag...

Professor Sybil Trelawney. Ni som sett filmerna kommer att känna igen henne direkt...    

Av Viktoria - 13 september 2009 15:38

men ingen bryr sig.

Vid 12 kröp jag upp till Jules i hennes säng. Det var väldigt vågat av mig. för hon kan vara väldigt farlig som nyvaken. det var lillebror som fick ta smällen, han hade ätit upp hennes chips som hon somnat ifrån igår. Ma Petite Julie blev så förbannad att tårarna steg i ögonen på henne! Lillebror fick gå köpa ny chips men hon var väldigt upprörd fortfarande. Jazze blev också grinfärdig, och skitsur. Nu sitter dock gullungarna med huvudena tätt ihop och spelar Farm Frenzy eller nått.

  Tjatet då, sedan Jules hade vaknat ordentligt, har jag velat att vi ska gå en promenad med Wilma, men hon vägrar. Det enda vi kommit fram till är att vi ska käka varma mackor och se "The Libertine" som hon började se igår när hon kom hem och vi andra låg och sov vår skönhetssömn. Gissa vem det är som får och handla?

  Fast Jonny Depp är ju värd det, vad väldigt mycket filmsnack det blev från mig idag.


Av Viktoria - 13 september 2009 14:47

Emma Thompson, kan en människa vara vackrare? Mer intelligent? Begåvad?

Svaret på dessa frågor, är NEJ! Miss Thompson är perfekt i mina ögon. Hon är en äkta filantrop av stora mått och hon är en av dessa få, men oerhört lyckliga människor som bara blir vackrare med åren.

Har jag någonsin sett en dålig film med henne?

Nej, det har jag inte!

Emma Thompson är ta mig fan perfekt!

Nu är det en jävla tur att hon inte vet det, för hon skulle tro att jag var galen som tycker så!     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards