Alla inlägg under september 2009

Av Viktoria - 9 september 2009 21:18

     Vi slogs om tangenterna istället och såg Simpsons/Simpsons/Family Guy. Så myser vi "vildhjärnor" nästan varje kväll!

Pratade lite gjorde vi också.

- Jag vill att Wilma ska vara 2 år.

- Varför då? Frågar den perplexa modern

- För då skulle hon leva längre!

- Jag önskar att du var 2 år!

- Varför då? Frågar den perplexe 12-åringen

- För då gillade du att pussas!

Söt som socker är han fortfarande, men åååååååååååh jag önskar att han var liten och ville sova med mig och pussas. Nu inlåter han sig bara till dagliga mysstunder i soffan och ibland på helgerna vill han se en film med mig "För det är så mysigt" Då kan jag omöjligen säga nej! Han är så ljuvlig den ungen bara han inte ville se Zoolander och Dodgeball hela tiden, jag kan gärna se dessa filmer 1 gång per år men INTE en gång i månaden. Förr älskade han att bli fotograferad också, nu använder han Wilmas som sköld, det är ok, jag brukar leka att jag är paparazzi...



Av Viktoria - 9 september 2009 20:14

hyktdlöägBH nb  ,lyuf,cjvkjb-oih-klhl

Av Viktoria - 9 september 2009 15:47

1. Varit ute med Wilma och letat kantareller i 2 timmar, tappat 3:e kopplet för i år. Det är alltid det nyaste kopplet jag tappar!     


2. Hittat ca 7 kantareller, en bekant till min älskade Farbror (säger alltid farbror till honom så jag räknar det som ett egenamn, därav stor bokstav) Lasse har hittat 47 el. var det 49 KILO!


3. Jag har ont i huvudet, det fick jag på en gång jag gick ut.


4. Trött efter att ha koncentrerat mig på att spana kantareller så länge


5. Läst ut Sarah Waters "The Little Stranger" so I´ve got the finished a good book blues.


6. Vet inte vad jag ska läsa nu. PANIK!!! Möjligen hennes "The Night Watch"


7. Var alldeles för varmt klädd när jag var ute, skulle satsat på shorts och sandaler.


Positivt; VÄDRET ÄR ALLDELES LJUVLIGT!

Av Viktoria - 9 september 2009 09:33

   Vaknade jättetidigt igen, chockskadad förmodligen. Jag drömde att dejtade JO Waldner. Var fick jag det ifrån??? Det är så sjukt, jag vet knappt vem människan är. Det är ingen som finns i mina tankar på något sätt, jag går inte runt och funderar; vad gör JO Waldner nu för tiden. Kan inte låta bli att sitta här och fnissa för mig själv, totalt konfunderad. Kyssen precis innnan jag vaknade var fantastisk och det var ju kul. Han är bra på att kyssas den där Waldner, iallafall i mina drömmar. Skrattande

Asch, åter till Sarah Walters och "The Little Friend"


Av Viktoria - 8 september 2009 19:39

Har vissa favoritbilder som jag använder ofta, är det meningen att jag ska lägga upp dem igen? Jag kan i vilket fall inte hitta dem. Nåväl jag överlever nog det också.

   "The Little Stranger" av Sarah Waters är så bra, har alldeles förlorat mig i den. Huvudpersonerna är alldeles vanliga (nåja mer el. mindre) problem har de och inte kommer de att vinna några skönhetstävlingar heller. Halva boken kvar så det här har jag inte tid till längre, måste skynda mig tillbaka till efterkrigstidens England, en försvinnande livsstil och något väldigt spännande mystiskt. Yeay!!!

 

Av Viktoria - 8 september 2009 08:09

Alla är väl familjära med sagan?

Fattig skogshuggare till far och elak styvmor (finns tydligen inga andra) Styvmodern övertalar fadern att lämna barnen i skogen, detta hör Hans och smyger sig ut för att samla små vita stenar som han stoppar i sin ficka. På morgonen bär det ut i skogen, Hans släpper ner en sten på marken så att sedan kan hitta hem.

   Nu är det ju inte sagan det här skall handla om utan 2 föräldrar i Frankrike som förgiftar sina barn eftersom de har ekonomiska bekymmer och riskerar att förlora både hem och barn. Så vad gör de? Jo, de förgiftar dem (med pasta) och barnen dör i sömnen. Efter 1 månad kommer fadern in på en polisstation och erkänner, barnen hittas i ett garage så illa åtgångna att det inte går att utröna vilket gift de dog av. Fadern påstår att modern övertalade honom (Hans och Greta) modern säger att hon aldrig skulle göra så. Undrade hon aldrig vad som hänt barnen, efterlyste eller polisanmälde?

Tydligen inte.

   Att få barn är ingen självklarhet, det får många inse när de försöker. Barn är en gåva, den största man kan få!

Vissa människor tycks anse att eftersom de satte sina barn till världen får de göra vad de vill med dem. Så är det inte! Barn är ett av universums mirakel, ditt ansvar att skydda. Som förälder, styvförälder, vårdnadshavare eller medmänniska är ditt ansvar att lära dem använda sina vingar så att de kan flyga ut i värlen och göra gott. Livet är en gåva, en gåva vi föds med, kanske den enda gåvan vi får. Som människa har vi ingen rätt att ta den ifrån någon annan.

   Jag kan inte bli annat än oerhört ledsen, upprörd och beklämd när jag läser sådana här saker. De händer och bara en gång, är alldeles för ofta. Jag förstår att vissa människor inte kan eller vill ta hand om sina barn. Jag förstår att desperata människor gör desperata saker. Jag önskar dock, verkligen önskar att de skulle låta någon annan ta hand om deras barn.

  

Av Viktoria - 7 september 2009 19:15

Inte många men några iaf. en var jättestor! Dum som jag var plockade jag dem, utan att låta Wilma "hitta" dem. Fan, det där jävla kantarellsöket tycks aldrig bli av riktigt.

   Börjat läsa "The Little Stranger" av Sarah Waters, lovande så här i starten.

Läst alla hennes andra böcker som jag tyckt väldigt mycket om, utom "Night Watch" som jag var lite tveksam till. Får väl ta att läsa om den snart och se vad jag tycker då.

   Eftermiddagen började med en orevlig olycka, som inte är helt ovanlig för mig. Jag hällde ut skurvatten, ska skölja ur hinken, kollar jag om "knappen" på blandaren är nertryckt? Verkligen inte, tydligen drog jag på ordentligt med vatten också. Bara att byta tröja och fara på Coop blöt i håret. Det är roligt nästan jämt!

Av Viktoria - 7 september 2009 10:37

avslutade jag i morse, länge sedan jag skrattat så mycket. Vissa kapitel var *asg* helt igenom. Lula and Grandma rules!

   Tidig morgon idag med, mellan 6 och 7, efter att jag läst färdigt boken blev det dator, spenderar alldeles för mycket tid framför den. Såg att vissa församlingar ska/funderar på att byta ut lätt-/alkofritt vin mot starkvin som skydd mot svininfluensan??? Vore det inte bättre med starksprit då, eller som tydligen flera kyrkor rekomenderar, individuella nattvardsbägere?

   Skuttade runt Murberget ca 1 timme med Wilma, 3.9 km (mäta sträckor på eniro, skitkul) hittade små, små kantareller. Någon som vet vart man kan få tag på ett avsågat hagelgevär? Isåfall sätter jag mig och vaktar.

   Pizzan igår var en besvikelse, det ansåg både jag och Jazze. Trist, Matverkstans (jo de stavar så!) pizzor brukar vara ljuvliga, lägger ner det där med pizzor ett tag nu. Dumt att jag inte orkade ta mig till affären efter min och Wilmas promenad. Det jag var mest sugen på var potatiskroketter, bearnaisesås och massor med tomater...

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i kniv misshandeloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Fråga på!

1 besvarad fråga

Ovido - Quiz & Flashcards